Virslis sajtos telfölös lángos

 2011.08.09. 10:21

Üdv a fedélzeten újra! Horribilis indokolatlan kihagyás után végre újra van miről írni. Eddig nem volt. Se pénz alkatrészre, sem idő. Munka az volt. Többek közt ezért nem maradt időm a kétkerekűre.

Egy szó, mint száz, Szonjával tegnapelőtt a fejünkbe vettük, hogy márpedig mi lemegyünk a Mályi-tóhoz fürödni. Az ötlet nem is volt alapvetően elveszett, hisz napok óta szép idő volt, és dög meleg.
Reggeli, kávé, cigi, valamint egy fűnyírás után végül 2 óra körül el is indultunk. Keréknyomás, fékek ellenőrizve, málnaszörp a táskában, sisakok a fejeken. Még annyira nem is bántuk, hogy nem tűz a nap, bár az irgalmatlan páratartalom gyanús lehetett volna... Az utat kényelmesen megtettük nagyjából másfél óra alatt, aztán Mályiban leszakadt az ég. Szerencsénkre a zuhé előtt beértünk, így be tudtunk ülni a tó mellett egy evő-ivó helyre, és nem áztunk gatyáig.
Természetesen a zuhany után tisztulni kezdett, egy csepp esőt sem kaptunk a fejünkre hazafelé, sőt, félúton még a nap is kisütött. Így fürdőzés nem igen lett belőle, csak cigi, meg virslis sajtos tejfölös lángos, amit ott ettünk, abból is csak egy kettőnknek, de legalább jól elfáradtunk.

Tanulság: Aki biciklivel viszi strandolni a barátnőjét, az igazítsa a pénztárcáját a lángos- és sörárakhoz, és jó alaposan tájékozódjon az időjárásról.

Üdv!

www.idokep.hu

Címkék: bicaj úszás túra bringa bicikli strand mályi mályi tó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamibicaj.blog.hu/api/trackback/id/tr963136357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása